Cocosport.ro suntem Fan Shop CFR Cluj!
Suntem o echipa de prieteni ceferisti si apropiati ai sportului in general, care ne ocupam timpul prin a crea, dezvolta si personaliza echipamente sportive de cea mai buna calitate pentru CFR Cluj, suporterii clubului de orice varsta si nu numai.
Avand o experienta in domeniu de peste 20 de ani, cautam si identificam constant cele mai bune solutii, cei mai seriosi parteneri din Cluj, Romania si din afara tarii pentru a putea oferi produse cu care orice suporter, jucator sau membru al staff-ului CFR-ist sa se poata mandri!
Formam o familie impreuna cu toti membrii si angajatii clubului CFR 1907 Cluj, de la Presedinte pana la cel mai nou angajat, in mod special cu departamentul de Marketing impreuna cu care testam calitatea produselor inainte de a le propune echipei si suporterilor si incercam sa identificam cele mai bune solutii pentru a putea oferi produse de cea mai buna calitate la un pret cat mai competitiv si corect.

Ne poti gasi la:

Fan Shop CFR Cluj
Adresa: str. Romulus Vuia, nr. 23, Stadion Dr. Constantin Radulescu, Tribuna 2,
400214, Cluj-Napoca, ROMANIA

Orar Magazin: Luni-Vineri 10-18
In zilele cu meci acasa, magazinul este deschis cu 2 ore inainte de inceperea partidei si pana dupa finalul acesteia + 1 ora

Telefon / whatsapp: + 40 747 61 84 69 de luni pana vineri, intre orele 10-18
E-mail: contact@cocosport.ro